Haardhout in een krat kopen

Wil je haardhout in een krat kopen dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leveren gedroogd haardhout dat netjes is gestapeld in kisten van 1 of 2 kuub. Handig wanneer je geen ruimte hebt voor een lading losgestort hout. Ons haardhout komt uit Nederland en is klaar om te stoken. Haardhout in een krat wordt binnen 1 dag bij jou thuis geleverd.

8 voordelen van haardhout in kisten

Meer hout in kist dan los gestort
Haardhout in en krat bevat meer hout dan een kuub losgestort hout. Bij losgestort hout bevindt zich meer ruimte tussen de houtblokken, je krijgt dus minder hout per kuub. Wat de verhouding is hangt af van de maat van de blokken, maar grofweg kun je uitgaan van het volgende: 1 kuub gestapeld haardhout staat gelijk aan 1,3 tot 1,6 kuub losgestort haardhout. In een kuubskist gaat 25% meer hout dan in een los gestorte kuub.

De prijzen zijn inclusief verzenden 
Het haardhout in een krat wordt vervoerd met een vrachtwagen en afgeleverd met een palletwagen. De prijzen op deze website zijn inclusief de verzendkosten. Je weet van te voren precies wat je betaalt.

Levering op een door jou gekozen dag
Kies zelf welke dag je het haardhout wilt ontvangen. Wij leveren iedere werkdag.

Niet stapelen, scheelt tijd!
De kist met haardhout wordt bij jou aan huis afgeleverd en daar neergezet waar jij het wilt hebben. Je hoeft geen hout te stapelen in de houtopslag, dat scheelt tijd!

Binnen 1 werkdag thuisbezorgd
Bestel eenvoudig via de webshop van Sterhout en het hout staat binnen 1 werkdag bij jou voor de deur.

Neemt weinig ruimte in beslag
De kisten hebben het formaat van een blokpallet (100 x 120 cm), die zet je makkelijk weg.

Geen rommel van los hout
Bij losgestort hout wordt de kieper op je oprit geleegd, waardoor er kleine stukjes hout afbreken en achterblijven op de grond. Hout in een kist wordt keurig met een palletwagen naar de gewenste plek gereden zodat je geen rommel hoeft op te ruimen.

Haardhout in een krat kopen: 24 uur per dag
Via de webshop kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week bestellen.