Bezorging

Wij bezorgen in Nederland en België. Op aanvraag is het mogelijk om in de grensgebieden in Duitsland te bezorgen. De bezorging gebeurt doorgaans snel. Voor 14.00 uur besteld? Dan wordt je bestelling de volgende werkdag bezorgd.

Bezorging pakketten

Pakketten worden bezorgd door de pakketdienst. Je bestelling wordt binnen 1 werkdag geleverd. Hierbij gelden de volgende voorwaarden:

  • Je bestelt voor 14.00 uur (bestellingen na 14.00 uur gaan mee indien er plaats is in de vrachtwagen en deze nog niet is geweest om te laden)
  • Je bestelling wordt geleverd binnen 1 werkdag vanaf het moment dat de betaling is ontvangen (iDeal en creditcard betalingen ontvangen wij meteen)
  • Levering in de ochtend of middag is mogelijk tegen meerprijs van € 25,-. 
  • Voor pakketten naar België geldt een dag extra levertijd.

Bezorging pallets

Pallets worden bezorgd door een transportbedrijf. ​Je bestelling wordt binnen 1 werkdag geleverd. Hierbij gelden de volgende voorwaarden:

  • Je bestelt voor 14.00 uur (bestellingen na 14.00 uur gaan mee indien er plaats is in de vrachtwagen en deze nog niet geweest is om te laden)
  • Je bestelling wordt geleverd binnen 1 werkdag vanaf het moment dat de betaling is ontvangen (iDeal en creditcard betalingen ontvangen wij meteen)
  • Levering in de ochtend of middag is mogelijk tegen meerprijs van € 25,-. 
  • Voor pallets naar België geldt een dag extra levertijd
  • Bezorging op zaterdag is niet mogelijk
  • In bepaalde delen van Utrecht en Dordrecht binnen de grachten is het niet mogelijk om pallets te bezorgen, omdat vrachtwagens hier niet mogen komen.

Bezorging op door mij gekozen dag

Je kunt je bestelling op een specifieke dag laten bezorgen. In de winkelwagen kun je een voorkeursdag kiezen door de datum in de kalender aan te klikken. Hier zijn geen extra kosten aan verbinden.

Wij bezorgen in heel Nederland en in België op plaatsen die toegankelijk zijn voor een vrachtwagen. Voor de Nederlandse eilanden geldt een toeslag. Neem contact met ons op voor een prijsopgave.

Pallets in ontvangst nemen

Pallets worden afgeleverd met een vrachtwagen met laadklep en pompwagen. Houd er rekening mee dat de pompwagen niet over opstaande randen en onverharde ondergrond (gras, grind) kan rijden. Het is niet noodzakelijk om thuis te zijn om de bestelling in ontvangst te nemen. De vrachtwagenchauffeur neemt vooraf contact met je op, om af te spreken of je aanwezig bent om de bestelling in ontvangst te nemen. Ben je niet thuis, dan kun je aangeven waar de chauffeur de bestelling kan neerzetten. Indien de gewenste afleverplek niet bereikbaar is dan zal de chauffeur de bestelling neerzetten naar eigen inzicht.

Let op: voor leveringen in België is een handtekening bij ontvangst vereist.

Snelheid bezorging

Wij doen er alles aan om je bestelling de volgende werkdag of op een dag naar keuze te leveren. Het kan bij uitzondering voorkomen dat een bestelling niet op de gewenste dag bezorgd wordt (bijvoorbeeld omdat een zending manco is of wanneer de losplek niet bereikbaar is met de vrachtwagen of palletwagen). De zending zal dan de eerstvolgende werkdag worden aangeboden. Dit geeft geen recht op weigering of retournering van de bestelling of teruggave van het aankoopbedrag. Als het moment van bezorgen belangrijk is (bijvoorbeeld voor het weekend) dan raden we aan om de bestelling een dag eerder te laten bezorgen om teleurstelling te voorkomen. 

Bezorging in milieuzones

De vrachtwagens waar de pallets mee geleverd worden voldoen aan de eisen ten aanzien van vervoer in milieuzones. We kunnen bij jou thuis bezorgen, dus ook in ‘s Hertogenbosch, Amsterdam, Breda, Delft, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Rijswijk, Arnhem en alle andere plaatsen in Nederland waar regels zijn ten aanzien van milieu zones.