Bezorging

Wij bezorgen in Nederland en België. De meeste artikelen worden binnen 1 werkdag bezorgd als je voor 14.00 uur bestelt. Op aanvraag is het mogelijk om in de grensgebieden in Duitsland te bezorgen.

Bezorging pakketten

Pakketten worden bezorgd door de pakketdienst. Je bestelling wordt binnen 1 werkdag geleverd.

Bezorging pallets

Pallets worden bezorgd door een transportbedrijf. ​Je bestelling wordt binnen 1 werkdag geleverd. Hierbij gelden de volgende voorwaarden:

  • Je bestelt voor 14.00 uur
  • Je bestelling wordt geleverd binnen 1 werkdag vanaf het moment dat de betaling is ontvangen (iDeal en creditcard betalingen ontvangen wij meteen)
  • Levering in de ochtend of middag is mogelijk tegen meerprijs van € 25,-. 
  • Dit product wordt afgeleverd met een vrachtwagen en elektrische pompwagen.
  • Voor pallets naar België geldt een dag extra levertijd
  • Bezorging op zaterdag is niet mogelijk
  • Voor de meeste soorten grind en split geldt een levertijd van 3 werkdagen
  • In bepaalde delen van Utrecht en Dordrecht binnen de grachten is het niet mogelijk om pallets te bezorgen, omdat vrachtwagens hier niet mogen
  • Bij levering op de Waddeneilanden geldt een toeslag. Informeer naar de actuele tarieven.

Pallets in ontvangst nemen

Pallets worden afgeleverd met een vrachtwagen met laadklep en pompwagen. Houd er rekening mee dat de pompwagen niet over opstaande randen en onverharde ondergrond (gras, grind, zand) kan rijden. Het is niet noodzakelijk om thuis te zijn om de bestelling in ontvangst te nemen. Ben je niet thuis, dan kun je aangeven waar de chauffeur de bestelling kan neerzetten. Indien de gewenste afleverplek niet bereikbaar is dan zal de chauffeur de bestelling neerzetten naar eigen inzicht.

Let op: voor leveringen in België is een handtekening bij ontvangst vereist.

Bezorging van pallets met kooiaap

Een kooiaap lijkt op een heftruck. De kooiaap wordt achter op de vrachtwagen meegenomen, zodat de vrachtwagen zijn eigen heftruck heeft om pallets te lossen. Een kooiaap is geschikt voor plekken waar niet gelost kan worden met een palletwagen, bijvoorbeeld op een onverharde ondergrond zoals gras, grind of in de berm. Wil je gebruik maken van de kooiaap levering? Dan kun je deze optie aanvinken in de winkelwagen. Deze optie kost € 32,50.

Snelheid bezorging

Wij doen er alles aan om je bestelling de volgende werkdag of op een dag naar keuze te leveren. Het kan bij uitzondering voorkomen dat een bestelling niet op de gewenste dag bezorgd wordt (bijvoorbeeld omdat een zending manco is of wanneer de losplek niet bereikbaar is met de vrachtwagen of palletwagen). De zending zal dan de eerstvolgende werkdag worden aangeboden. Dit geeft geen recht op weigering of retournering van de bestelling of teruggave van het aankoopbedrag. Als het moment van bezorgen belangrijk is (bijvoorbeeld voor het weekend) dan raden we aan om de bestelling een dag eerder te laten bezorgen om teleurstelling te voorkomen. 

Bezorging in milieuzones

De vrachtwagens waar de pallets mee geleverd worden voldoen aan de eisen ten aanzien van vervoer in milieuzones. We kunnen bij jou thuis bezorgen, dus ook in ‘s Hertogenbosch, Amsterdam, Breda, Delft, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Rijswijk, Arnhem en alle andere plaatsen in Nederland waar regels zijn ten aanzien van milieu zones.

Bezorging tijdens feestdagen

Op de volgende dagen is er geen bezorging mogelijk:

Maandag 1 april (2e Paasdag)
Donderdag 27 april (Koningsdag)
Donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag)
Maandag 20 mei (2e Pinksterdag)
Maandag 25 december (1e Kerstdag)
Dinsdag 26 december (2e Kerstdag)