Houtpellets Friesland

Ben je op zoek naar een betrouwbaar adres voor houtpellets in Friesland? Dan ben je bij Sterhout aan het juiste adres. Sterhout is leverancier van een groot assortiment haard en tuinproducten waaronder onze verschillende soorten houtpellets. Onze houtpellets worden verzonden vanuit Friesland (De Blesse).

Houtpellets kopen in Friesland

Onze houtpellets kunnen eenvoudig via onze webshop besteld worden en worden na bestelling binnen 1 werkdag verzonden. Wij bezorgen houtpellets door heel Friesland (en de rest van Nederland). Onze service wordt door onze klanten beoordeeld met een gemiddelde score van 9.1.

Onze houtpellets voor pelletkachels zijn afkomstig uit verantwoord bosbeheer en zijn voorzien van het EN PLUS/A1 certificaat, het DIN+ certificaat of zijn voorzien van het duurzaamheidscertificering Biomassa. Onderstaand een overzicht van onze meest gekozen houtpellets.

Meer weten over onze houtpellets in Friesland

Het stoken van houtpellets in Friesland wordt steeds populairder. Er zijn nog steeds veel vragen over de welke houtpellets nou eigenlijk gebruikt moeten worden. Verschillende pelletkachels vragen om een specifiek type pelletkorrel. Meer weten, lees onze blogbericht Welke houtpellets zijn het beste.