Houtsnippers vrachtwagen los gestort

Grotere hoeveelheden houtsnippers vanaf 25 m3 kunnen los gestort worden geleverd met een container vrachtwagen, walking floor of (knijp) vrachtwagen. Met deze groot volume combinaties is het mogelijk om tot 100 m3 houtsnippers per keer te leveren.

Container vrachtwagen houtsnippers

De vrachtwagen is een container combinatie die bestaat uit twee containers (kippers) met twee keer een inhoud van 45 m3.

Walking floor houtsnippers

De vrachtwagen met walking floor is een trailer met een automatisch hydraulisch laad-en-los systeem en heeft een laadcapaciteit van maximaal 100 m3 houtsnippers.

Knijpvrachtwagen

Een vrachtwagen met containers, uitgevoerd met een autolaadkraan en knijper. De knijpvrachtwagen kan tot 85 m3 houtsnippers transporteren. Met de knijparm kunnen de houtsnippers gedoseerd en verspreid worden gelost.

Prijzen houtsnippers vrachtwagen

HoutsoortPrijs per m3
Douglas houtsnippers€ 65,-
Eik houtsnippers€ 60,-
Premium+ houtsnippers€ 50,-
Essen houtsnippers€ 50,-
Stamhout houtsnippers mix (bevat tak, geen blad)€ 40,-
Franse boomschors 20/40 premium€ 120,-

De foto’s van de soorten houtsnippers vind je op de pagina los gestorte houtsnippers.

Prijzen bezorging

Voor het bezorgen van los gestorte houtsnippers met een vrachtwagen kun je rekening houden met een tarief van € 300,- tot € 500,- inclusief btw, afhankelijk van de afstand. Een voorwaarde voor levering met een vrachtwagen: de losplaats moet goed bereikbaar zijn en toegankelijk voor een vrachtwagen.


Minder dan 25 m3 houtsnippers nodig? Neem dan eens een kijkje op de pagina los gestorte houtsnippers.